Restaurantul

"Curtea Domnească"

border

Vă doriţi o evadare din mediul aglomerat şi sufocant al capitalei?
Doriţi să schimbaţi decorul plictisitor al rutinei?

Complexul pentru ceremonii «Curtea Domnească» din centrul oraşului Cricova Vă oferă o plăcută ocazie de a Vă transpune într-o atmosferă deosebită, cu o adevărată semnificaţie istorică.

Personalul restaurantului va deservi pe cinste Domniile Voastre, iar arta culinară deosebită a bucătarilor noştri, meniul vast şi variat, vinul Domnesc deosebit Vă vor îndemna să savuraţi din plin bogăţia şi diversitatea bucatelor noastre tradiţionale şi a celor europene.

Stilul tradiţional în care a fost conceput şi realizat acest local, îmbinat într-o manieră rafinată şi armonioasă cu elemente de modernism, creează o atmosferă superbă de relaxare şi poate transforma oricare eveniment din viaţa Dumneavoastră într-o amintire plăcută şi de neuitat.

Restaurantul dispune de două săli distinct amenajate în care puteţi sărbători orice gen de evenimente, fie nunţi, cumetrii, zile de naştere, petreceri, corporative. Ne găsiţi la doar 5 km distanţă de capitală, în centrul localităţii, în strada Chișinăului 86, în imediata vecinătate a Aleii Domnitorilor.

Vă aşteptăm cu mult drag!!!

Vezi toata galeria